13.2.10

2

Els tràfecs del dia a dia m'han fet oblidar que, aquests dies, fa 2 anys que vaig instal·lar-me al 2n 2a. No he preparat res, només celebro que puc continuar venint per aquí, a matar una mica el cuquet de la creativitat, anant més enllà del simple present, amb les paraules i les fotografies que vaig penjant per aquestes parets virtuals.
.
Com sempre penso coses per fer i desfer. Redecorar, una vegada més el 2n 2a... O amoblar i complementar aquests espais de nous elements que veig a casa dels altres. Facebook, Delicious, Myspace, twitter, twitxr, tumblr. Andròmines tecnològiques que veig per tot arreu i que, excepte el Facebook que ja tinc, no se ben bé perquè serveixen. Crec que deu costar mantenir-les un cop les tens. Perquè això potser és com les vitrines, que com més les omples més feina tens a treure-hi la pols.

4 comentaris:

Striper ha dit...

felicitats per aquest dos anys.

Rita ha dit...

Felicitats per aquests 2 anys i que en siguin molts més!

Jo no tinc facebook ni cap de totes aquestes coses que anomenes. No disposo de tant temps i amb el bloc em dono per satisfeta. :P

2n 2a ha dit...

Gràcies Sriper

Gràcies Rita, jo si que tinc facebook però tot això altre encara no se ben bé com funciona. Hi han tantes coses que no hi ha prou temps per posar-se al dia!

Àlex

rosalia ha dit...

feliç aniversari!
a les cases, la vida la donem les persones!
La teva té llum, claror, bellesa interior... les teves fotos, les teves paraules; la teva percepció de la vida! del teu entorn!
No hi hà pols, les prestatgeries són virtuals, sempre col.loques coses noves i no falta mai espai.
Un petó