24.6.09

TORNADA

Davant del volant, recorria una carretera llarga i de pocs revolts. L'estiu ja es feia notar i per les finestres entrava un aire calent que es feia sentir fort a la cara. La radio tenia l'emisora de sempre que tocava, insistent, les cançons de sempre. Fins que va arribar aquella canço diferent i inesperada, que no havia sentit mai. Aquelles lletres, en poques paraules deien tantes coses, explicaven de manera precisa i delicada moments de vida. I és aleshores quan el paisatge de fons i aquella manera d'escriure es van fer una sola cosa i el 2n 2a reaparéixia davant meu. Les coses de la vida havien portat a l'espia a fer un viatge llunyà. El 2n 2a havia quedat tancat i oblidat. Calia tornar, volia tornar.
.
El viatge ha estat dur però vital per continuar. De tornada, obro portes i finestres, l'estiu ha arribat al 2n 2a. I l'espia també.

3 comentaris:

Joana ha dit...

Fa il.lusió tornar-te a llegir.
Escrius molt bé i descrius moltes sensacions!
Et comentaré més sovint...Val la pena!
Una abraçada de tornada!

Rita ha dit...

Celebro la teva tornada. Els teus apunts sempre són interessants i les fotografies maques, maques! :-)
Petons!

rosalia ha dit...

tornes amb una porta tancada, que obres, i parles de sensacions al llarg del teu viatge. Sembla haver estat un viatge enriquidor anímicament. Pel que sigui, la percepció, a través dels teus sentits de l’aire, la música i; sobre tot d’aquella cançó ... moments màgics molt ben descrits, gràcies per compartir la teva vivència, m’ho has fet viure.