11.2.09

ANIVERSARI

Alguns ja ho debeu saber que vagarejant pel món, l'espia, fa temps que observa curiós tot allò que troba al seu voltant. Una curiositat amb que recull trossets de vida. Trossets que es tradueixen en imatges i paraules.

Carregat de tot allò que recollia, l'espia, es va adonar necessitava un sostre, un lloc on acumular de manera més o menys desendreçada totes aquelles coses espiades.

Per això, ara fa just un any, vaig arribar en aquest 2n 2a. Un nou espai on arrelar. Un lloc destinat, també, a ser un refugi personal dins aquesta inmensa ciutat virtual. Les parets, però, eren buides i, el 2n 2a, un espai fred i desconegut. Hi havia molta feina a fer. Anar coneixent com funcionava, triar una decoració i, sobretot, anar omplint totes les parets del 2n 2a de coses interessants que omplissin de caliu aquest piset virtual.

I un any després m'he anat fent meu el 2n 2a. Perquè el 2n 2a és l'espia i l'espia sóc jo mateix. Un jo, discret de mena, al que li agrada suggerir o insinuar més que mostrar-se obertament. Malgrat aquesta discreció barrejada amb tímidesa m'agrada que feu una parada en les vostres passejades virtuals i em visiteu.

El 2n 2a està d'aniversari i no cal que us digui, però us ho dic, que com sempre hi esteu convidats.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats / Joangil

Striper ha dit...

Felicitats nano , recordo el teu bloc i els teus comentaris fa un any. Endevant per un altre any.

Rita ha dit...

Moltes felicitats, espia! I que en siguin molts més!!!

Cal Quinze ha dit...

Felicitats i espero que segueixis molt temps amb aquest bloc!

Molt "xula" la foto, es pot trobar per Manresa?

Àlex Gómez Ribera ha dit...

Gràcies per felicitar aquest aniversari.

Adrià, aquest detall fotogràfic és o ha estat real. La pots trobar a la porta d'uns baixos del carrer Santa Maria, que va de la plaça Gispert a la plaça Montserrat. No recordo quins baixos per això, diria que a mig carrer. Igualment aquesta foto té un parell o tres d'anys de manera que no se si existeix encara o és un detall ja desaparegut ja que darrerament no m'hi he fixat.

Oriol Puig ha dit...

Moltes felicitats!

No sóc gaire de deixar comentaris, però l'ocasió ho mereix ;)

rosalia ha dit...

Moltes felicitats!
ja saps que m'agrada visitar el teu "piset" i com a veïna,fer-te comentaris.

Anònim ha dit...

Hola Àlex!
Finalment t'escric un comentari! No em puc creure que ja hagi passat un any des que vas obrir el 2n2a... Com passa el temps! Un petonet,
Maria (l'alemanya)...

Laura ha dit...

Moltes felicitats!! Endavant amb el 2n 2a que fa molt de goig! I a continuar omplint totes aquestes parets del piset que ens fan pensar i somriure! Una abraçada

Àlex Gómez Ribera ha dit...

Gràcies pels comentaris!!

Àlex