5.11.08

REDECORANT EL 2N 2A

Ja fa mesos que l'espia es va instal·lar al 2n 2a. Ara les parets digitals d'aquest piset virtual ja no se'm fan estranyes. Em passejo confiat per aquí i per diferents ravals blocaires. Tinc veïns i, com passa arreu, em faig més amb uns que amb d'altres.
.
Portant cap aquí tot allò que espio, vaig omplint el 2n 2a i li vaig donant més caliu, perquè us sentiu ben rebuts. Però l'espia ja fa dies que barrinava de fer algún canvi. I dit i fet, he redecorat el 2n 2a. No me n'he pogut estar de fer quatre retocs per donar una nova imatge, per reinventar una mica aquest espai.
.
Ganes de canviar per canviar? Canviar per millorar? Canviar per sentir-se millor? O es que redecorar l'entorn és una manera de dir que ens volem redecorar a nosaltres mateixos? Tot plegat ja sembla un anunci de l'IKEA. Enlloc de tantes preguntes més val dir que el 2n 2a i l'espia simplement són com són.

3 comentaris:

Striper ha dit...

Canviar o morir..

rosalia ha dit...

Hola veí,
Molt bé la redecoració!
M’agrada el teu “piset”. El contingut, diuen, és important però a l’arribada, el que ens fa troba bé o malament és el que percebi’m amb directe. Jo també vull donar un “toquet” al meu espai quan disposi de temps, sinó més, per les festes de Nadal que ja se’ns acosten irremediablement.

Anònim ha dit...

veig que tens el pis ben ordenadet. De tant en tant cal repintar, perquè l'home necessita canviar. Serà per què la natura i tot el què ens envolta canvia?