4.9.08

ESPIADA DE FESTA MAJOR

No he parat gaire per casa, el 2n 2a. La festa major crida i l'espia no se n'ha estat de fer la seva feina: espiar. L'inquilí del 2n 2a ha espiat entre les gotes del Correaigua, s'ha amagat entre capes de gegants, s'ha passejat entre admiradors del Picapoll, s'ha tapat les orelles per suportar la tronada, se les ha destapat per escoltar músiques de tota mena, ha fet ohhhh davant les palmeres pirotècniques, ha corregut entre bèsties de foc i dimonis...

Tot, intentant descobrir el màxim de punts de vista d'una festa major o descobrint moltes festes majors en un sol punt de vista? No s'acaba de saber. El que si que se sap és que ha espiat amb la que és la seva companya gairebé inseparable: la càmera reflex. Captant moments, buscant situacions, intentant trobar aquells detalls que fan i construeixen la festa.

En aquesta ciutat estranya, per la festa major, la gent ens trobem i ens barrejem com no fem la resta de l'any. Sortim i sen's desperta la curiositat. La ciutat és fa més sociable, més divertida i menys avorrida. I quan s'acaba tot sembla que es faci una mica més trist, que la lleugera tristesa de la tardor s'avànci. Tot ha de continuar. Així doncs, torno al 2n 2a a trovar-me amb vosaltres i ensenyar-vos trossets de tot allò que espio.

5 comentaris:

Striper ha dit...

Per cert durant la calma t'he de dir que al meu bloc tens un premi, buscal.

*Butterfly* ha dit...

sempre intento estar per manresa durant la festa major sobretot per espiar què fan per la nit i veure el castell de focs. Aquest any però nomès he pogut anar al concert de gossos que va estar molt bé.

Anònim ha dit...

La Festa Major de Manresa a la línia de cada any. Èxit d'assisstència en els seus grans actes. Per altra banda si que es cert que el seu programa sembla pastat al dels últims anys.

Unknown ha dit...

Bones
Davant de les últimes accions d'Albert Rivera (c's) us proposo que el dia 11 de Setembre en els nostres blogs pengem l'Estelada. Una campanya que he començat sola i que necessita de tots. En el fons són les nostres cases virtuals. Passa'l . Aquí us podeu baixar l'Estelada www.marroca.blogspot.com
Salut

Joan G. ha dit...

Molt bona fotografia.