1.8.08

MISTERIS DE PARET

Recorrent els carrers de la ciutat ja fa temps que hi trobo gats. Res fora de lloc sino fos perquè són gats estàtics, que no s'espanten ni són porucs. No es mouen, ni fugen. Fa un temps que van aparèixer pintats misteriosament en les parets manresanes. Llegendes urbanes diuen que són un signe ocult per guiar els lladres, altres diuen que són una obra de l'artista Grillart. Diuen i diuen...

Grillart, però, solia firmar les seves obres. Sigui com sigui, sigui qui sigui trobo a faltar Grillart. La poètica senzillesa de cada intervenció, la sorpresa de cada indret on deixava petjada. Almenys queda el consól de tenir com a veïna la poètica crapulística feta per l'ànima artística que va donar vida Grillart.

6 comentaris:

Striper ha dit...

Un misteri si, jo també he vist algun crec que un artista anonim que vol deixar emprenta.

Joan G. ha dit...

Carai quina opinió. Jo sempre dic que sóc federalista de cor i independentista de praxis.

Joana ha dit...

M'agraden aquests "misteris de paret" més que molts grafitis!

ferran ha dit...

No són ben bé un grafit es tracta d'un stencil (plantilla). Fa dies que volten per la nostra ciutat i no només en forma de gat. No crec que a radere hi hagi en Grillart. Ja que no és el seu estil, ni tècnica ni tant sols els materials que ell empra.

VS! www.manres.blogspot.com

Jorx Moriarty ha dit...

Interessant l'art de carrer que podem veure últimament.És habitual veure'n força pel barri d'aquets dibuixos fets amb plantilles.

De totes maneres sempre em quedaré amb els dibuixos fets a mà de tota la vida,tot i que aquest gat em va tenir intrigat durant molt temps.


Per cert, interessant blog el teu,jo també sóc d'un 2n2a :)

Llengot ha dit...

http://www.theblackcatproject.org/