10.8.08

ENTRE LLIBRES

Ens podem perdre per inacabables fileres de llibres. Parets literaries amb exemplars de tots colors, de totes mides i amplades. Semblen silenciosos però en el seu interior diuen i expliquen gairebé tots els móns possibles. És díficil triar davant tantes coses interessants. Mirar, fullejar i deixar-se endur per el color o el disseny d'una portada. Evocar i imaginar que diuen les entranyes del llibre només a través del seu títol. L'olor i la textura del paper s'obren davant nostre. Són agradables sensacions.
.
Diuen que el llibre de paper serà substituït pel llibre digital. Jo no m'ho crec ni m'ho vull creure.

8 comentaris:

Striper ha dit...

Jo espero que tampoc pasi mai.

Jordi Masdeu ha dit...

Tot i el que digui la cançó, la televisió no ha matat la ràdio. Els e-books s'acabaran imposant, però això no vol dir que els llibres desapareguin.

la Cremallera ha dit...

Quin mal als ulls!! Jo no m'imagino llegint llibres de mil pàgines per la pantalla de l'ordinador. I menys imprimint-me'ls!!

Però el fet de que els e-books siguin més econòmics els ajudarà a situar-se bé en el mercat, i si els llibres amb paper volen continuar tenint èxit potser haurien d'abaixar el preu. Esperem que sigui així!

*Butterfly* ha dit...

jo tmpc mimagino la desaparició dels llibres en paper ni vull imaginar-mo.
Respecta a la teva descripció...a mi em passa al mateix quan vaig a la bibilioteca o bé en una botiga de llibres pk mencata llegir i mai sé quina història triar jiijiji.

Questionaire ha dit...

Home! Celebro saber que a Manresa hi ha més blocaires.

Salut!


Q.

PS: Per cert, ens coneixem?

Anònim ha dit...

Pels que venim d'una família de llibreters i que tenim la casa plena de llibres, la desaparició dels llibres en paper és impensable...Aquella olor del llibre acabat d'imprimir, el tacte del paper, aquell anar passat pàgina....
Impossible que s'acabin mai els llibres!

Unknown ha dit...

Si els que som tot el sant dia a internet seguim enamorats del paper...

Això no passarà mai!

Joana ha dit...

He de tocar, olorar i emportar-me'l a tot arreu. No m'agrada trastejar amb el portàtil ;)
Els llibres són petits/grans tresors!