30.6.09

ÍNTIM

Dies de temps sufocant. Esperant el vespre quan el sol va de baixa i una suau brisa ens fa respirar, ens recupera d'una calor que panseix. El sol pren colors extraordinaris i les arquitectures de la ciutat es simplifiquen creant siluetes de negre. Un espectacle d'ombres xineses fetes amb la llum del sol d'estiu. Després de tant dies, tenia ganes de contemplar de nou un capvespre al 2n 2a. Ja ho sabeu que m'agraden, són tristos i bonics al mateix temps. Capvespres tranquils, quan la claror s'esborra i el dia és torna íntim i personal.

2 comentaris:

Joan G. ha dit...

Fa uns dies s'ha creat la plataforma "A Manresa, la Pública!" liderada per Joves pel Territori davant els rumors del Regió 7 de que l'acord entre l'alcalde de Manresa i de Vic per crear un únic espai universitari a la Catalunya Central, comporti la privatització del campus universitari públic manresà o una reducció del finançament públic als estudis que ja s'ofereixen.

Per això, demanem la teva firma i que estiguis atent a la campanya que pugui engegar la plataforma si no rebem resposta satisfactòria dels dos alcaldes.

PASSA AQUEST CORREU ALS TEUS CONTACTES!
IMPORTANT! Si formeu part d'una entitat o organització ciutadana de la nostra vegueria i voleu col·laborar amb nosaltres. Envieu un mail a jgoflash_1@hotmail.com. Estem buscant entitats que s'adhereixin a la plataforma o que vulguin promoure la campanya.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Firmeu!: http://www.efirmas.com/1106416/index.html

MANIFEST

En nom dels sota signants, la Plataforma liderada per Joves pel Territori "A Manresa, la Pública!" reclama a l'alcalde de Manresa i de Vic que:

- La creació d'un espai universitari comú a la vegueria central no comporti la privatització de la FUB i si pot ser, si comporti una UVic plenament pública.

- Que en cap cas, si la UVic continua sent una universitat privada concertada subvencionada, el finançament públic destinat als estudis universitaris de la regió es redueixin; sinó que s'incrementin per poder oferir nous estudis universitaris i algun postgrau tal i com han expressat els dos alcaldes.

- Si s'acaba concretant el projecte amb una única Universitat de la Catalunya Central; o aquesta és pública i té un finançament públic molt major a l'actual pel campus de Manresa; o el projecte comportarà més desigualtats socials, i un flac favor a l'equilibri territorial i al desenvolupament de la nostra vegueria. I la ciutadania de la Catalunya Central haurà de contestar a aquest greuge.

Esperem doncs; que les nostres reivindicacions, senzilles i lògiques, siguin escoltades pels nostres representants polítics d'ambdues capitals.

Joves pel Territori
Plataforma "A Manresa, la Pública!"

Entra al web i opina!: http://amanresapublica.blogspot.com/

Striper ha dit...

Bona part del dia xal amagar-se del calor sofocant.