8.5.08

REFUGI 2N 2A

Feia dies que no parava pel 2n 2a. Volto per dominis que van més enllá dels virtuals. Tot i no ser per aquí si que he anat voltant pels carrers de la Bagesfera i per alguns indrets Catosfèrics que em són familiars. No puc deixar d'espiar, secretament o no, tots aquells indrets i veïns que vaig a veure regularment. Saber d'ells, que expliquen de nou. Però una cosa es badar sense ordre ni concert i l'altre es posar al dia el 2n 2a. Fer dissabte, endreçar tot allò que he anat recollint perquè ho pogueu veure tots els que obriu la porta del 2n 2a.
.
De fet, apart d'endreçar i posar el 2n 2a al dia, he vingut a refugiar-me. A fora es ple de particules blanques que volen per l'aire. Algunes s'acumulen en racons i creen catifes de borrissol blanc. L'aire les fa volar i venen totes de cara. A vora dels pollancres n'hi ha tantes que sembla una tempesta de neu. La primavera real fa estralls al meu nas i les seqüències d'esternuts cada vegada es fan més llargues. El 2n 2a crec que és un bon indret per protegir-se de les tempestes al·lèrgiques.

2 comentaris:

Striper ha dit...

Ben cert lo de les pollancres pobres alergics!!

*Butterfly* ha dit...

ts alergic a les particules blanques?XD A mi magrada veure com volen, encara que molesten una mica quan ser posen a la cara.