15.3.08

MARC VIDAL

Marc Vidal va fer un aterratge fugaç a la Bagesfera. A pocs metres d'ell l'espia té la sensació de que es troba davant d'un home ple d'informació. Amb la seva paraula i experiència, se'n poden aprendre moltes coses. Escoltant-lo tinc ganes d'absorvir contínuament més i més coneixements entorn d'internet. En Marc Vidal parla de MySpace, Twitter o FaceBook. Eines noves i gairebé desconegudes per mi. Nous espais, noves maneres de fer a la xarxa que aparéixen de manera constant. En Marc Vidal diu que d'aqui tres anys els blocs ja no tindràn res a veure a com els entenem ara.
.
Davant de tants canvis, tantes eines i xarxes, com a blocaire, em sento perdut i insegur. Com a la vida real, a la xarxa, tot canvia però encara amb més ràpidesa. Res es segur i no ens podem estancar. És com si el 2n 2a enlloc d'un pis fos una barqueta perduda enmig d'un mar digital. Un mar d'aigues mogudes on el vent bufa fort i no saps cap on et portarà. Un inmens mar, buit, on tot sembla llunyà. Buscant noves rutes i ports. Navegant contínuament per no enfonsar-te en l'oblit.

3 comentaris:

Striper ha dit...

Jo també vaig estar a pocs metres de el i malgrat que no estava en plenitud fisica, em va semblar molt interesant.

Rita ha dit...

Jo també sóc força nova en aquest món, però si m'agrada és precisament per a això, és com la vida, i nosaltres sempre dintre d'una barqueta perduda en el mar. A vegades toquem port, a vegades veiem terra i d'altres un bon temporal, però tot això és viure. I aquí també s'hi viu, en sensacions i emocions.

*Butterfly* ha dit...

Jo tampoc acabu dendinsarme en aquest mon, sembla que al estar constantment renovant-se i aparaixent nous programes no poguem estar al dia de tot. Però està bé que es vagi renovant tmb. Jo sé fer funcionar la bàsic del blog i amb això de moment ja vaig tirant. XD